141029 – outfit pic.

 

Overknees från Rodebjer. Jubileumsväska från Mulberry 40 år, modell Bayswater, Stickad klänning &Other Stories, Kappa Gina Tricot. Kappan har jag använd flitigt året runt i tre år och man kan minst sagt påstå att den börjar bli lite sliten. Jag älskar den här kappan och har så svårt att föreställa migen garderob utan den. Snart har jag bara två val. Hoppas på att den traditionella Rodebjerkappan kan fylla hålet denna kommer lämna efter sig eller sprätta isär den här och använda den som mönster för att sy en ny i betydligt bättre kvalitet. Jag måste tänka vidare på den. Hur hade ni gjort?

 

Written By
More from Tove Castor

Lumitoro – Jewelry and 3D print

Lumitoro – Perfectly Imperfect Jewelry Den här veckan varvar jag inspiration med...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *