150730 – I svart

Äntligen i mitt rätta element. Ute på jobb – i svart! 
Nu är jag igång igen och jag känner att jag faktiskt har längtat lite. Jag mår helt enkelt bra av att jobba. Fast om sanningen ska fram, som bloggare har jag jobbat hela sommaren, som Visningskoordinator/stylist har jag jobbat hela sommaren och administrativt, som säljare och med att skapa kontent till sociala medier för kunds räkning har jag jobbat hela sommaren. Det är frilansarens/den egna företagares verklighet. Men – jag har gått på halvfart och inte varit ute på uppdrag. Det var faktiskt en av anledningarna till att jag varit borta så mycket, är man på Bornholm kan man inte säga “javisst, det fixar jag” när telefonen ringer. Så tänkte jag när jag bokade in 5v i olika delar av Danmark. 

   
  

I svart:

Topp/Dagmar(gammal), Byxa/Rodebjer, Ballerina/Cos, Ring/Zabel Jewellery Copenhagen

Written By
More from Tove Castor

DANSKORNA GÖR DET BÄST

Det är Danskorna som gör det allra bäst just nu och det...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *