3INA – 12 SHADES OF RED

12 Shades of Red – Det räcker tyvärr inte till för hos 3INA finns nära på alla nyanser av rött.

Just nu är det så många projekt i mitt liv som jag balanserar samtidigt så jag hinner knappt med, det är mycket men samtidigt älskar jag det. Rörelsen, att det inte står stilla. Vid sådana tillfällen är det däremot extra härligt att smita iväg på en pressfrukost, träffa branschkollegor, njuta av god frukost och samtidigt tanka inspiration. Det är extra härligt när det händer något nytt och när man möter ett nytt varumärke för första gången är det lite som att man just kan ha träffat en ny bästa kompis. 3INA är nytt för mig och nytt för Sverige, ja relativt nytt för hela världen och de tänker stort.

Sedan starten i februari har 3INA, läs Mina, öppnat 10 butiker och just den tionde öppnade de i Täby Centrum. Innan årets slut är målsättningen att de ska finnas 30 butiker och just nu pågår etablering i Indien och Syamerika och siktet är inriktat på de hetaste adresserna. 3INA är namnet som är inspirerat av en attityd, som landade i en symbol och utvecklades till ett nytt varumärke.

Namnet kommer från uttrycket ”She´s a Mina”, som används när man ser en musa/en inspiratör/influenser från gatan i Argentina. Ser ni henne framfor er? 
Varumärket 3INAs affärside är att erbjuda bra produkter, i ett brett spektra av färger (alla färger++) i flera olika nyasner och det till riktigt riktigt bra priser. Och visst finns produkterna i alla kulörer, multipla nyanser och priserna ligger på samma nivå som Mabyline, Max Factor och Loreal men konceptet påminner mer om MAC och Make up Store. Förpackningarna och butikskonceptet är tydligt, snyggt och inbjudande måste jag säga, namnet lite mer förvirrande och priset lämnar en del frågetecken för hur kan det vara så billigt?

colors 3ina

 

All färg till trots så är det svärtan, de röda och basen som jag gillar bäst. Tanken att det finns så många nyanser av röda läppar, så många nyanser av nudelack och så många nyanser av svärta går jag igen på. För även när det kommer till de mest enkla som röda läppar och sotade ögon så kan din egen hudton spela dig ett spratt, rött kan se orange ut på någon och blåtoner i det röda kan få dig att se sjuk ut. Fel nyans på läppen kan göra dig mer glåmig än glowing och det vill vi ju inte vara med om!

 

shades of red 3ina

svart läppstift 3ina

3ina blush

 

Kanske vill du sota men en grå nyans passar dig bättre än en svart och nudelack kan se allt i från vitt ut på någon som grått ut på en annan. På 3INA kan du botanisera bland nyanser, ha råd att köpa två eller tre och mitt bästa tips är att ta hjälp av make up artisterna i butiken. Det gäller förresten i alla butiker så fort du är på en skönhetsavdelning och inte shoppar din make up på Ica Maxi. Just när det kommer till make up kan felköp resultera i mer köp och bli väldigt dyrt.

 

 

borstar 3ina

concealer 3ina

 

Jag skulle verkligen behöva en Corector Pen till naglarna, ni vet en sådan penna som tar bort nagellack som hamnat utanför och sedan blir jag nyfiken på 3INAs penslar, borstar och concealers. Jag såg också flera fina nyanser av rouge och en highlighter som var riktigt, riktigt fin. Personligen använder jag cremehighlighter på sommaren och puder på vintern. Det känns rätt på något vis.

 

 

Tags from the story
, , , ,
Written By
More from Tove Castor

THE BODY SHOPS STAR STAMP LINER ÄR SÅ KUL!

Jag föll som en stjärna första gången jag såg den här lilla...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *