Aktuell just nu med ”Stylistens val” på Indiska.se

Nu är festsäsongen här och visst vilar det en hel del spänning i luften! Senast igår lovade vi varandra hemma att oftare ta tillfället i akt att fira.

Just nu hittar ni mig på Indiskas blogg där har jag har valt ut mina fest-favoriter från Indiskas mode och accessoar och kommer också med en del stylingtips. Jag har också svarat på en del frågor gällande styling och min personliga stil, frågor som tex. Finns det några Do´s and Dont´s? 

 

 

Fler frågor och svar hittar ni på Indiskas blogg!  –  TILL BLOGGEN>>

 

stylistens val indiska stylist tove castor

 

stylistens val indiska fest stylist tove castor

.

Written By
More from Tove Castor

PÅ SCHEMAT IDAG

Swedish Fashion WeekHar just mött upp mina kollegor för att se Dagmar...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *