ÄLSKAR MITT JOBB

Vissa dagar älskar jag mitt jobb. När jag sitter med kvitton, not so much, när jag får prata trender och styling, VERY MUCH! 

Så här såg mitt jobb ut i fredags morse. Hugo Boss Woman bjöd in till shoppingmorgon och jag fick äran att komma och prata om den nya kollektionen, trender och stylingtips. Det var en av anledningarna till att jag åkte hem från Vemdalen tidigare än planerat. Det hade ni också gjort för dagar som de här på jobbet ger energi i flera veckor. 


Här är plaggen jag valde att prata lite extra om under morgonen. 


Tack Hugo Boss för att jag fick jobba med Er ännu en gång och tack till alla ni kvinnor som kom, lyssnade, kom med alla frågor och shoppade. Ni är bäst!

/Kram Tove

Written By
More from Tove Castor

Casual Friday

Kavaj/Rodebjer, T-Shirt/Rodebjer, Byxa/Hope, Ballerina/COS. En casual friday-morgon på pressvisningen av Nationalmuseums Hemma...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *