Morgonbakning men nu Äntligen på väg!

MIstel

 

God Morgon och God Jul!

Vilken morgon. Varför är man förberedd men ändå aldrig riktigt? Min uppgift den här julen, som många andra, är att fixa med bakning. Jag älskar att baka, framförallt småkakor. Om ni följt julkalendern och såg, jag tror det var 60-talet då de var på kafferep och gick till fel hus, när jag såg det avsnittet  så log jag åt mig själv för mina kakfat ser precis ut så. Hela den svenska klassiska kakeliten. 

Vi börjar alltid julaftonsmorgon med varm choklad med vispgrädde och lussebullar. (I smyg ärter vi också gröt och smörgås men det viktiga är den inte allt för frukostaktiga vispgrädden med choklad och bullar). Men om jag nu älskar att baka så älskar jag också att fika och att bjuda på fika vilket ledde till att när jag i morse skulle packa ner allt jag skulle ha med mig upptäcker jag att jag inte har lussebullar så det ens räcker  om vi delar på två. Hepp det blev MORGONBAKNING!

 

lussekatter

lucia frukost

Written By
More from Tove Castor

Efterlysning! – Kjol från BACK

Nu behöver jag hjälp – Jag söker efter den här kjolen från...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *