ATT STÅ OCH STAMPA 

Vissa dagar funkar verkligen ingenting, man står bara och stampar. Igår var en sån dag.

Ni vet säkert hur härligt det känns att ha en rimlig todo och en hel dag till ditt förfogande. Känslan av att få chansen att beta av punkt efter punkt. Jag äskar att skriva listor, inte att skriva dem egentligen men att stryka. Bästa känslan!

Igår blev det däremot inte som jag tänkt mig, ibland hatar jag teknik. Men skam den som ger sig så det löste sig tillslut, inte problemet i sig men ofta kan man ju ta en väg omkring så nu ligger inte bara podden ute som den ska utan jag har också förberett ett inlägg som kommer upp senare i veckan – Empties!

Kommer vilken dag som helst! 

Written By
More from Tove Castor

High Street vs High End

Collegetröjan har inte varit större sedan 80- tidigt 90-tal och just nu...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *