BAREMINERALS POWDER FOUNDATION, GLOW OCH BRONZE

Det var ganska många år sedan nu som bareMinerals slog ner som en bomb. Vi blev plötsligt varse, rättare sagt jag blev informerad om,  att det var mineralmakeup vi borde satsa på och habegäret efter bareMinerals starter-kit var stor. Sedan dess har jag fortsatt med en del av sortimentet men kanske främst nyare produkter som  Complexion Resque (som är en återfraktande gel med pigment).

Men det har det hänt så mycket sedan det började, från bas så har de lanserat en hel del make up med allt . 

Jag har mkt torr hy och jobbar ganska hårt för att applicera så mycket fukt jag kan. Vissa dagar kan jag ha både mandelolja, serum och ansiktscreme för att sedan applicera flytande foundation och flytande highlight och rouge. Fukt fukt fukt. Där har ni anledningen till att jag ännu inte pratat så mycket om foundation i puderform men nu kommer det för jag har provat bareMinerals barepro Powder Foundation och både Invisible Glow och Invisible Bronze.

Det finns 20 nyanser av BAREPRO™ PERFORMANCE WEAR POWDER FOUNDATION. En puderfoundation som består av 90% vitaminer och mineraler, lovar en Foto-redo hy och naturligt matt finish. Den ska inte täppa till dina porer, den andas och sägs sitta på plats i 12 timmar.

bareMinerals BarePro Powder Foundation
bareMinerals BarePro Powder Foundation

 

Två skönhetstrender i tiden är:

1. håll dig borta från solen. Solen är skadlig för din hy och är det en fräsch solkust hy du är ute efter så fixad du det lätt med lite (lite!) bronzer. Jag gillar namnet Invisible Bronzer, för det ska vara subtil och lagom och inte att förglömma, det skall appliceras rätt. Vi som växter upp på 90-talet kan vara lätt psykiskt skadade av allt vi sett gällande “solpuder” men vi är ju vuxna nu och vet bättre. Hej, tom de som växer upp jag vet bättre än va dvi gjorde då.

 

bareminerals invisible bronze
Med Invisible Bronze fanns en liten lathund på var du applicerar bronzern. Jag delar med mig av den för det gäller ju inte bara bareMinerals´s bronzer utan givetvis alla bronsers och solpuder.

 

2. Nästa trend är helt klart Glow. Vi vill ha en hy med lyster, en hy som ser frisk ut.

invisible glow bareminerals
Med Invisible Glow fanns en liten lathund på var du applicerar highlighter. Jag delar med mig av den för det gäller ju inte bara bareMinerals´s highlighter utan givetvis alla highlight- och glowprodukter.

 

Använder du foundation i någon form är det viktigt att komma ihåg att när du jämnar ut din hudton så slätar du också ut ansiktet och trollar bort några av de naturliga formerna. För en naturlig look måste du därför lyfta fram de höga partierna med highlighter och markera de lågt liggande partierna med mörkare nyanser. Att använda glos och bronzer är så mycket mera rätt än contouring den här våren. Jag tycker bareMinerals små lathundar är alldeles perfekta!

Nu har jag provat produkterna i omgångar och är supernöjd, ännu bättre kan det bli när appliceringsteknikerna har satt sig för det ät något annat att applicera puderfoundations från flytande foundation. Jag saknar tryggheten med min Invisibobble och lätt täckande flytande formula något. Annars fungerar puderfoundation likadant som flera flytande, man kan variera täckningsgraden och jobba lager på lager.

Men STOR tummen upp för Invisible Glow! Här anar jag ett beroende. Älskar hur jag kan applicera det ljusreflekterande lätta pudret för att få upp lystern i hyn. Invisible i all ära för det här är ingen highlighterprodukt som ger ett extra-allt-skimmer utan ger ett ljusreflekterande glow som är utvecklad för att efterlikna hur solljuset reflekteras över huden med målet att ge en fin uppljusande lyster. Efter bara ett par dagars användning är jag redan hocked!

 

*pressutskick mer info under PR&Policy

Written By
More from Tove Castor

Strosar runt på internet

Tänk när vi strosade runt på stan när jag gick på gymnasiet och...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *