BEAUTÉ PACIFIQUE BODY OIL

April sägs vara den torraste månaden, då är luftfuktigheten som lägst och som jag nämt tidigare känns det som att både hy och hår inte kan få nog av fukt. Jag har inte tidigare varit lika medveten om det som jag är just nu. Corpus Paradoxe body oil från Beauté Pacifique är ett anti-age kroppsserum, något har hänt de senaste åren när det kommer till serum. Är det bara jag eller fanns de ens för 5-10 år sedan. Kanske är serum något som först väcker ens uppmärksamhet när man passerat 30?

BEAUTÉ PACIFIQUE BODY OIL

Eftersom jag är över 30 blir jag inte längre förnärmad av en anti-age produkt utan får nog börja inse att jag är målgruppen för dessa produkter och det känns faktiskt lite lyxigt. (Jag som fortfarande ofta får visa leg på systemet.) Fram tills för någon vecka sedan har just det här serumet stått i skåpet men eftersom huden törstar började jag läsa på lite. Just oljor är lite nytt för mig.  Corpus Paradoxe body oil:

  • Skyddar hudens celler mot skadliga fria radikaler.
  • Har en Anti-age effekt med naturlig procyanidin och resveratrol.
  • Innehåller två typer av vitamin E.
  • Penetrerar djupt ner i huden och gör den mjuk och elastisk.

Resvertrol och Procyanidin är de aktiva ingredienserna och de är två starkt anti-oxidativa substanser som har både anti-age och anti-inflammatoriska egenskaper. Jag har provat oljan ett par gånger direkt efter duschen och den sjunker in fint. Om den visar sig hålla vad den lovar är det ju toppen men vilket som så är det en härlig känsla att huden inte längre är torr och stram. Nu är det dags för nya vanor men hur ska det här sluta, kan man bli beroende av crèmer och oljor? Värre saker finns det ju att vara beroende av!

Written By
More from Tove Castor

WORK

Just nu är jag helt uppslukad av julen. Stylinguppdragen tävlar med dekoruppdragen...
Read More

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *