BEAUTYBLENDER FIRAR 15-ÅR PÅ BERNS TERASS 

Rosa mingel, inspirerande genomgång och en stor grupp kvinnor

Igår var Beautyblenderteamet i Stockholm för att fira sina 15 första år med oss uppe på Berns Terass. Mellan kollektionsgenomgånar och en middag hann jag för bi en stund och hann ta ett glas vin med Lina (Lina Ekh) och Linda (@lindaloopis) innan det var dags att bege mig till dagens sista stopp.  

Beautyblendern är faktiskt en produkt som jag använder 9 av 10 dagar.

Idag ära det inte bara den äggformade svampen jag använde utan också rengöringen och så är jag extra förtjust i de små små mini-blendersen.

 

Aline Elasmar inspirerar med olika tekniker där hon använder Beautyblender
Lina Ekh och Linda Zander

 

 

Written By
More from Tove Castor

Whyred – Why not in Black?

Jag har den här klänningen från Whyred i rött men ser nu...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *