Behind the scenes – Styling

IMG_9842

IMG_9847

 

Nyligen hemkommen efter en heldag ute på location håller jag nu som bäst på att packa upp och sortera alla kläder jag haft med mig ut. Vi spenderade hela dagen, ja i alla fall från kl 6 i morse till ca 14ish, i kvarteret kring Dramaten. Stadsmiljö, tomma gator under tidig morgon och gryningsljus var planen och det lyckades vi riktigt bra med. Jag postar några sneakpeeks/bts-bilder men kommer såklart att visa er det färdiga resultatet senare. Jag är som alltid lika nyfiken på hur det sett ut genom kameran och hur resultatet kommer att bli. jag kommer också berätta mer om varumärket vi jobbade med men först ska jag slutföra uppackandet och sedan påbörja nästa packning, och sova, sova, sova för i morgon är det måndag. Hepp, då är det massor som ska hinnas med!

Written By
More from Tove Castor

Ett paket på väg!

Så fort mörkret börjar falla så vill jag boa inne och just...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *