BLOSSA GLÖGG 2016

Blossa 2016

Är du redo, har du lite julfeeling? Nä inte jag heller men presskontoren har redan haft sina julvisningar och idag avslöjades smaken på årets Blossa glögg 2016.

Kråkbär, björksav och röksmak från lägerelden. Ja där har vi den, vad tror du?Blossa 2016

Foto: Blossa

Själv så är jag inget stort fan av just glögg men om det bjuds så föredrar jag den klassiska vinglöggen. Jag kommer garanterat att testa årets smak och är den inte god så får jag väl bara vila ögonen på den nya flaskan som är designad av illustratör Petra Börner, riktigt snygg! 

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Visualisterna

ÄLSKAREN FRÅN HUVUDKONTORET AV CAMILLA GREBE

Älskaren från huvudkontoret av Camilla Grebe     Första boken av bara...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *