BOOM – DESIGNA DIN EGEN KLOCKA

Älskar när jag kan påverka och det kan jag hos BOOM Watches, precis som Calvin har jag fått möjligheten att designa min egen klocka. 

Det svåraste kan vara att välja

På deras hemsida kan du del för del göra ditt personliga val och på så sätt sätta samman en högst  personlig accessoar. För mig gick det fort, jag som annas kan ha svårt att fatta liknande beslut visste precis när jag såg del för del för ingen annanstans har jag hittat en klocka som är svart, svart, svart, men nu finns den där. Min lilla svarta!

 

BOOM - DESIGNA DIN EGEN KLOCKA
BOOM – DESIGNA DIN EGEN KLOCKA

Efter en överraskande snabb leverans landade den i snygg förpackning. I och med att det är så lätt att bygga ihop sin locka är det såklart lika lätt att byta ut en eller flera delar. Tex kan man beställa till ytterligare armband.

Kanske är det här världens bästa presenttips?

 

Boom watches
BOOM Watches
Idag är ju inte klockan nödvändig för att hålla tiden eftersom vi alla ständigt jobbar med våra mobiltelefoner. Desto viktigare är det att klockan fyller sin roll som accessoar. Här har man en möjlighet att låta klockan vara med och sätta stilen.


 

Written By
More from Tove Castor

STILLEBEN MY WORLD OF SHAPES

Post Formex depression eller är det skönt att det är över? Ja...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *