BYTT ÄR BYTT – ACNE POP

Acne Pop

Som jag älskar de här jeansen, ja faktiskt inte just de här men den här modellen. Jag köpte dem för ett par år sedan (nu finns den här modellen tyvärr inte kvar) och lyckan över att ha ett par jeans utan stretch, men relaxed fit och ankelkort …. på riktigt ankelkort, jag tycker ofta att de är för långa på mig, var total.

Sedan hände någonting Haha

Ett kilo eller två, jag hade nämligen köpt ett par i stl 34 och så här några år senare är jag inte 34 längre. Tänk att jag valde mellan 34 och 36 och valde fel. Always size up! är mitt nya motto, plaggen sitter alltid bättre om de är något större.

Men, skam den som ger sig.

Jag har hållet koll på allt från Tradera till Blocket efter en större storlek och för ett tag sedan gick jag med i en grupp på FB som heter Lables we Love. En köp och säljgrupp med en limiterad lista på godkända varumärken där flera av mina favoriter finns med. Här köps och säljs plagg som kan vara svåra att få tag på och vips så dök de upp. Så då och där blev jag med nyagamla Acne Pop. Sedan visade det sig att hon som sålde jeansen satt i samma sits som jag fast tvärt om så vi bytte helt sonika byxor med varandra. Bytt är bytt – Hur bra!

Nu gäller det bara för mig att hålla vikten så de sitter uppe 🙂

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

TOTEME & GANNI – TVÅ FAVORITER ÖPPNAR I STHLM

Shoppingen i huvudstaden har under en och samma dag blivit betydligt bättre...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *