Castors Cocktails #16

IMG_1259

Ett Hallon

  • 2 cl Absolut Vodka
  • 4 cl Apple Sourze
  • 2 cl Pressad citron

Serveras i ett highball-glas med mycket is, fyll upp med Brämhults Hallonjuice och toppa med Grape Tonic för att få det lite spritsigt. Dekorera med citron, hallon, lime eller grapefrukt, här kan ni vara mer kreativa än vi var. Men; En mycket lyckad drink – det är vi eniga om här hemma!

It´s Freaking Friday!

 

PS. För dig som är uppmärksam är detta Castors Cocktail #16, samma nummer som förra vecka. Detta för att jag känner att jag är skyldig er en riktig #16 eftersom jag mitt i en hektisk jobbperiod fuskade med ett glas rött. Det var inte snyggt gjort så ny pliktar jag med en #16 och återkommer med en #17 i morgon! Rätt ska vara rätt!

 

 

Written By
More from Tove Castor

SÖNDAGSLISTAN

SÖNDAGSLISTAN Bäst i veckan: Bäst i veckan var helt klart att jag...
Read More

6 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *