CAVA SANGRIA OCH TAPAS

Cava Sangria Karin Uggla

Herregud vilket förfall denna semester har varit fysiskt för kroppen. Flåset har inte blivit bättre även om jag varit ute på några korta små rundor. Jag skäms nästan…

Ok, snart är semestern slut och vi återvänder så småningom hem till vardagen och normala rutiner. Dessutom bättre rutiner då jag ska investera i ett Friskis-medlemsskap som jag nu hoppas motiverar mig till att verkligen ta hand om min stackars lekamen!

Tillbaka till ”förfallet”…Cava Sangria och Tapas! Guds gåva till människan eller iaf till oss och våra goda vänner nu på semestern. 

Vi dricker just Cava Sangria, äter tapas och spelar MIG och musik på högsta tills solen går ner, underbart!

Cava Sangria Karin Uggla

Här kommer bästa receptet på Sangrian:

1 Flaska Cava eller annat mousserande vitt vin

5 cl Cointreau

1 burk Fruktsoda

Apelsin i skivor/bitar

Äpple i skivor/bitar

Melon i skivor/bitar

Frysta jordgubbar istället för isbitar

Blanda Cointreau med frukten och häll på fruktsodan, avsluta med Cava och toppa med frysta bär.

På tapasbordet bör det åtminstone finnas, Pata Negra, Manchego, Padron Peppers och goda oliver!

Tapas Karin Uggla

Men vet du vad jag kom på…

Alla glada skratt, solstrålar, svalkande nakendopp, sovmornar och härliga minnen är ju i allra högsta grad att ta hand om sig så förfallet denna sommar handlar faktiskt bara om utsidan och den är inte viktig i sammanhanget! Så blanda dig en Sangria, ställ fram lite tapas, skruva upp volymen, bada naken och njut för det är du värd!

Trevlig helg!

 

 

Written By
More from Karin Uggla

BUMLINGEN ÄR PÅ PLATS

Shit vad det var struligt att få upp kökslampan men nu äntligen,...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *