CFW – Malene Birger

Om jag inte fick välja svart träffar Malene Birger in mina sekundära favoriter på pricken i sin AW15 kollektion. Jag älskar pudrigt rosa, bränd orange, vinrött och nude tillsammans. Och har alltid gjort, vilket synts genom åren i min konst. När jag tittar på de här sex looksen jag valde ut som mina favoriter vill jag ha allting. Allting. Jag vill ännu mer än tidigare bära strumpor i pumpsen, jag vill ha pennkjol, och långa koftor och kappor. Men kanske allra mest en tight polo som smiter åt nedåt höften med en flödande fotsida kjol där inunder – Allt ton i ton, transparens och täckande. Älskar detta.

Bild4 Bild3 Bild2

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

Location Stockholm City

Häromveckan var vi ute på location på söder, men visst får den...
Read More

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *