COCKTAIL OCH VISNING INFÖR TVÅ FASHIONAUKTIONER MED HÖG DESIGNGRAD

Out and about!

Igår kväll var öppningen av inte bara en utan två Fashionauktioner. Både Bukowskis och Stockholms auktionsverk öppnade för mingel och en förhandstitt för den som ville mingla och för den sim står redo att buda på en Chanel, en transparent Hermes eller en fotboll från Louis Vouitton.

Jag mötte upp Karin Lind aka Stilbloggen på en fika och tjejhäng med inbördes beundran över svarta outfits för att sedan gå och möta upp Camilla Runberg och Neira Tokalija aka about that look. Vi började på Bukowskis för att sedan fortsätta till Auktionsverket för en sneak peek och Fashion talk med en presentation av Couture Black + Couturens hemligheter med Pär Engsheden och studenter från Beckmans. Utställningen pågår nu på Sven-Harrys konstmuseum.

Bea Szenfeld visade upp sitt senaste samarbete med Childhood i form av sidenschalar med Hello Kitty i sin tappning vilket också föranledde att Hallo Kittys originaltecknare från Japan flugit in på ett besök. En mindre limiterad upplaga av scarvesen kommer auktioneras ut där pengarna går till Childhood. Fint!!

Tänk allt det, hundratals minglande människor, High End accessoarer och plagg (du har aldrig sett sådan extravagans i ett och samma rum) och härligt tjejhäng på det.

En lill-lördag i sitt esse!

AUKTIONSVERKET

Bea Szenfeldt och Yuko Yamaguchi, Hello Kittys tredje chefsdesigner genom tiderna som var på plats och faktiskt tecknade under kvällen. Gissa om jag idag ångrar att jag inte bad henne teckna en åt mig.

Camilla Runberg, Neira Tokalija och Jag på Stockholms Auktionsverk

Visningen till auktionen pågår i Stockholms Auktionsverks lokaler 22-25 mars på Nybrogatan 32 i Stockholm och auktionen hålls online 26-27 mars.

BUKOWSKIS

Karin Lind Stilbloggen

Vårens stora modeauktion på Bukowskis är online.

Visning pågår 22–25 mars på Bukowskis Berzelii Park 1 i Stockholm.

Auktion online: 26–27 mars.

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

Minimalism till Valentines

En av vårens stora trender är Minimalism och stilmässigt ser vi där...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *