Copy Paste med Tory Burch

Ett av mina bästa tips är att stilspana hos andra och sedan köra copy/paste. När jag gick i skolan var “härmas” det värsta man kunde göra men det är ju så det går till. Att härmas och inspireras av andra men applicera det på sin personliga stil och personlighet blir ju ändå alltid något annat. När jag jobbade i studion senast bar make up artisten/frisören två armband från Tory Burch som jag verkligen gillade och nu poppar de upp på näthinnan flera gånger om dagen. Där skulle jag vilja göra en copy/paste. Kanske är det här julen 2015´s första julklappstips?

Jag blev inspirerad och jag passade på att äntligen boka en klipptid. Två bra saker.
tory burch bracelet

Double-wrap logo stud bracelet från Tory Burch

Written By
More from Tove Castor

SKÖNHET – SÅ ÖVERLEVER DU FLYGRESAN

Flygresor är inte hyns bästa vän direkt, all fukt som man jobbat...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *