CURATED TRENDS – EN MODEEXPONERING PÅ FORMEX

Throwback Tuesday blev ett vedertaget begrepp när bloggar och andra Sociala Medier växte fram, idag tänkte jag att jag skulle köra på en sådan för allt hinner man inte berätta i realtid. Hur mycket man än vill, för när jobben duggar tätt och man jobbar betydligt mer än vad man vill känna efter tt man gör så är det just sociala medier som måste stryka på foten. Så var augusti och september, aldrig har väl Visualisterna uppdaterats med sådana långa mellanrum.

Ett uppdrag som jag är mycket silt över och som samtidigt har öppnat dörrarna för fler (ännu bättre) är Curated Trends under Formex. Formex är en branchmässa för press, inköpare, leverantörer, varumärken, pr-konsulter och utställare och för att skruva ytterligare på trendfaktorn så sammanställer Swedish Fashion Counsil årets trendteman och valda stylister tolkar trenderna i div utställningar. Ni ser säkert på Nyhetsmorgon hur valda personer kommer och lämnar trendrapporter från Formex så därför kan ni nog förstå att jag är så stolt och glad över förtroendet att bygga just en sådan trendutställning inom ett av mina områden – mode.

 

Som ofta var det snabba puckar och mycket jobb, många utställare som skulle kontaktas och kommuniceras med, kläder som skulle budas landet runt och skyltdockor som skulle pusslas ihop och bäras. 

 

Ett STORT tack till alla utställare som bistod mig i mitt arbete, Stockholmsmässan och Formex för förtroendet och såklart till mina fellow Visualister, Karin Uggla och Amelie Lund som hoppade in varsin dag och lät mig ventilera idéer, ge order och köra med och sist men inte mins. Ni fick mig att skratta och njuta av allt som hände runtomkring. Bästa bästa vännerna och bästa hjälp man kan få.

 

 

Nästa Formex väntar nya utmaningar med då för Visualisterna som stylistduo – SÅ PEPP!

Written By
More from Tove Castor

Vårens skönhetstrender!

Yay! Vart 20:e år landar trenden precis där jag vill vara och...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *