DÅ VAR DET MIN TUR

Jaha, då var det min tur. Precis när presseventen är igång, Formex går av stapeln, jobbet drar igång och Fashion Week väntar på måndag lägger min kamera av. F*k. Skärmen är randig, vit, svart och blå…

Nu håller jag tillgodo med den stora systemkameran och telefonen när det kommer till bilder. Det blir knöligare och sämre kvalitet vilket retar skiten ur mig. Nu kan jag inte ladda bilder via wi-fi till telefonen utan måste hem till sladden och datorn. Det här måste bara lösa sig snart, jag känner mig redan som att jag förlorat ena armen.

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

TRE DAGAR FASHION WEEK

Fashion Week betyder alltid inspiration, mingel och skratt. Man går massor, skrattar...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *