Dagens outfit – på väg till Svaneke, Bornholm

Idag bar det iväg på en mindre roadtrip. Mindre därför att allt är nära på Bornholm. Jag kunde inte låta bli att ta en dagens framför ett av de vackra husen på väg till Svaneke.

IMG_5660 IMG_5658

Jacka/Carin Wester, Blus/Isabel Marant, Byxa H&M, Halsduk/Acne Studios, Skor/SupergaXCarolineBlomst, Solgalsögon/Autentiska Polariod från 30-talet.

Written By
More from Tove Castor

ALL BLACK EVERYTHING 

All Black everything. Även om jag i mitt jobb inspireras av färg...
Read More

1 Comment

  • Jätte fin blogg var gärna med i min helgens blogg och vinn en länkning genom att bara utföra 3 punkter..Om du inte vill göra alla 3 går de bra att bara skriva jag är med så väljer jag en slumpmässig vinnare på söndag men du får en länkning automatiskt på min blogg om du gör alla 3 🙂 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *