DAGS ATT PROVA SLIPADE SOLGLASÖGON

I samarbete med Synoptik.

Sedan ett par år tillbaka så samarbetar jag med Synoptik, ett samarbete jag är så stolt och glad för. Det är något visst med långvariga relationer och att fortfarande välja varandra. Det känns alltid lika varmt och tryggt att boka tid med Helene som har hjälpt mig med alla mina bågar genom åren. Hin vet vad jag har och vad jag gillar….och sist men inte minst vad jag passar i!

Direkt när jag klev innanför dörren i torsdags sa Helene “Jag har spanat in en båge till dig!” Jag blir galet smickrad att Helene tycker att jag är tillräckligt cool för att böra upp de här vassa bågarna från MaxMara. Om jag ska vara helt ärligt så gick jag själv i tankarna på förgat glas och spegelglas men hon har ju rätt; Det är inte riktigt “jag”, så istället för att gå på min ranke att skaffa ert par sportiga spegelglas för skidåkning sprang jag fort in på “attans va snygga, jag kan absolut se dessa på afterski” Accessoarer ska förstärka vem jag är inte skapa en ny persona. Det ska jag ägna mig åt på jobbet när jag stylar en reklamfilm. Det där är en problematik jag ofta återkommer till. Jag går så igång på att styla karaktärer att jag ibland vill styla om mig själv totalt istället för att gå all in på den stil jag älskar och trivs i. Tur att Helene finns på plats!

.

Min solglasögongarderob är jag så otroligt lycklig över, jag älskar dem allihopa men jag vill ju såklart alltid förnya mig och en båge jag saknar är en med slipat glas och här hade jag inga planer alls utan gick på ren intuition och magkänsla och den skrek “välj ett par runda bågar med soft tonat glas så dina ögon syns igenom”. Lite 70-tals retrosoftat. Det här kommer att bli sååå coolt och de kommer vara den perfekta bågen att köra bil i, strosa in och ut under sommaren och att sitta på uteserveringar med. Softar den starka solen men skärmar inte av från sällskap och ingen båge jag kommer behöva ta av och på för jag tror att den kan funka även inne i ljusa miljöer 🖤

Längtar så efter att dessa ska bli klara och de hinner det nog bli tills jag drar till fjälls. Då ska de stylas så som jag stilmässigt tar mig an fjällen.

Svart blir det – Can’t wait!

Tags from the story
Written By
More from Tove Castor

STYLINGTIPS!

Här kommer ett stylingtips från catwalken inför fw16, allts nästa höst/vinter, som...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *