DE VACKRA SISTA SKÄLVANDE TIMMARNA

tulpaner akvarell tove castor

turkisk yoghurt stylist tove castor

 

Det vackra i ett par dagar vissnande tulpaner. De är som att de var målade i akvarell och jag har inte en cell i kroppen som vill slänga ut dem förrän bladen rasar. Jag kan inte låta bli att tycka att det finns något så poetiskt över dem i deras sista skälvande timmar. De är som om de var målade i akvarell.

Det här är en konsekvens av att jag är i otakt med ”fredagsbuketten” som annars garanterar krispiga snittblommor hela härliga ledigheten men jag kunde ändå inte låta bli att fotografera min frukost i dag. I sin enkelhet.

De är som att helgen tar slut när sista bladet faller…

Written By
More from Tove Castor

EXFOLIERA MERA

Exfoliera, är det något ni gör? Exfolierar gör jag för att skrubba...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *