DIY MED SCRUB TO MIX FRÅN YVES ROCHER

Yves Rocher´s Scrub to mix är ett helt naturligt exfolierande pulver som blandas ut med den rengöring som passar din hudtyp och förvandlas då till en specialanpassad peeling. Det här är en ny produkt för mig och inget jag stött på tidigare.

Jag tycker att det här är en supersmart lösning för att få en peelingprodukt som jag vet kommer passa min egen hy. Jag har ganska känslig och torr hy och har såklart anpassat mina rengöringsprodukter efter det. Pulvret doftar organiskt/mineraler men antar ju sedan den doft som jag har i min rengöringsprodukt.

Förutom de uppenbara fördelarna som helt naturliga ingredienser och en skräddarsydd kombination med de produkter jag redan använder kan jag se fördelarna med den här produkten om man reser ofta. En komlimentsprodukt som den här produkten faktiskt är, leder ju både till mindre packning och ger inga problem med mängden vätska odyl som annars kan ställa till det i tullen. 

 

Scrub to mix yves rocher

Scrub to mix yves rocher

Scrub to mix yves rocher

 

Så här gör du:

Steg 1 – Skaka flaskan.

Steg 2 – Blanda upp till en halv tesked pulver, beroende på önskad styrka, i handflatan med en klick av din favoritrengöringsgel från Yves Rocher.

Steg 3 – Applicera på fuktat ansikte. Massera in med cirkelrörelser.

Steg 4 – Skölj av ordentligt.

 

Written By
More from Tove Castor

Helt tom i huvudet

Jag är inte så bra på att vara ledigt. Jag är inte...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *