FÅ DET PRECIS SOM DU VILL HOS EILERSEN

Det var ett tag sedan jag ägnade mig åt inredningsdesign. Det är kanske inte något jag varit het tydlig med men jag har en grym textilutbildning med mig och faktum är att jag som C-uppsats både vävde och designade inredningstextilier och textilaprodukter som jag sedan ställde ut på Upplandsmuseet. Tänk. 

Därför kändes det inte alls främmande när erbjudandet om att själv få formge en kudde hos Eilersen uppenbarade sig. Efter noga övervägande och bläddrande bland tygprover landade jag i en bränd orange sammet och valde att kanta kudden med en passpoal, ton i ton och extra snyggt till mina vita soffor. Igår kom kudden med posten och orange är verkligen superfint som accentfärg, jag är så nöjd med mitt val. Att jag inte gick bananas bara för att möjligheten fanns. Nästa inköp blir följaktligen en kudde i en smutsig puderrosa nyans för det är en av mina favoriter av färgkombinationer. Bränd orange och smutsig pudrig rosa.

 

eilersen design tove castor

 

 

Det är något viss med att få göra personliga val i allt i från form till material och detaljer och även om det fanns flertalet former på kudde, olika knappar, placeringar för knapparna och en bred variation av kantning och material är det här kanske det som talar för min stil allra mest. Monokromt och med en tydlig finish och jag älskar den redan.

Att få göra egna val, som vi älskar, är nog också kärnan i Eilersens affärside och vad jag förstår är Eilersen kända för att alltid vara rätt i tiden. Från att ha tillverkat droskor till sitsar i bussar och bilar till att, precis som det skall vara en bit in på 2000-talet, låta oss utrycka oss och göra medvetna val när vi lägger all vår kärlek och mycket av vårt engagemang i våra hem. Så som vi gör 2016.

 

eilersen design tove castor

eilersen design tove castor

 

Written By
More from Tove Castor

Gladiator flats – Chloé SS15

Drömsandalerna i vår är platta, snörade och höga. Gladiatorflatsen från Chloé dansar...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *