En heldag på Thalasso Spa

Visualisterna - Tove Castor

Idag har vi spenderat hela dagen på Varberg Kusthotels Thalasso Spa. I Thalassoterapi arbetar man med havets tillgångar i friskvårdande syfte och för att få kalla sig Thalasso Spa krävs att verksamheten ligger vid havet och att man använder sig av havsvatten i sina bassänger och bad, samtidigt som de behandlingar man har innehåller marina element. Från frukost fram till julbord spenderade jag dagen i baddräkt varvar med kläder för yoga och jag vill påstå att vi stressat men dagen har varit innehållsrik och med allt vad det innebär har jag bubblar, provat sinnliga duschar, tångskrub, ansiktsvård, verksamhetens breda utbud av olika bastukoncept och ett träningspass som kallas ”Din tid” som var en träning i att varva ner och hitta ro i både kropp och själ. Nu känner jag mig mätt och fylld av intryck. 

 

Visualisterna - Tove CastorVisualisterna - Tove Castor

 

Min baddräkt kommer från Rodebjer och är mönstrad med div insekter.

 

Visualisterna - Tove CastorVisualisterna - Tove Castor

Written By
More from Tove Castor

DEN SVARTA OVERSIZED STICKADE TRÖJAN

Som jag har letat efter den perfekta oversized stickade tröjan…i svart. Den...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *