EN JUBILAR OUT & ABOUT

Ett december som jag i förväg trodde skulle fyllas av julstök och julfix fylldes snabbt med jobb och flera nya roliga (mycket roliga!) uppdrag. Den vardagen som frilansare har inte riktigt landat i mig än, fast det har gått fem år. För så är det, jag firar i dagarna fem år som egen företagare!

Julfixet har jag inte riktigt hunnit med, ni som följer mig på Instagram och framförallt Instastories ser att jag kämpar. Jag varvar dekor, styling , handboll och mintkyssar i ett rasande tempo. Så många julmingel hinner jag inte med men här kommer en outfit från ett par veckor sedan från frukosten med Gudrun Sjödén.

Men fem år alltså. Nu har jag visserligen gjort avstickare till tex Indiskas HK en period men ändå. Jag har styrt företaget i fem år. Yay för mig!

Basker och klänning/ Gudrun Sjödén, Kappa/Rodebjer, Byxa /Dagmar, Kängor/Vagabond, Väska/Bukvy

Written By
More from Tove Castor

BARA DU AV NINNI SCHULMAN

Pål arbetar som spärrvakt i Stockholms tunnelbana. Efter några tunga år är...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *