EN T-SHIRT TRE OUTFITS – SÅ STYLAR JAG GANNI CHERRY BOMB

EN T-SHIRT TRE OUTFITS - SÅ STYLAR JAG GANNI CHERRY BOMB
En T-Shirt – oändliga möjligheter. Så här stylar jag Cherry Bomb från Ganni. 

Ganni’s Cherry Bomb var min direkt när jag såg den. Det var det där habegäret som landade som en tickande bomb i magen. Jag har hittills burit tishan med rosa plisserade kjolen och Chanel slingbacks, Momjeans och herrskor och midilång leopardkjol och sneakers. Notera att jag inte ens är inne på svart men ser framför mig svarta slacks (läs Hope Was) och herrskor, svart minikjol också med herrskor och varför inte under svart kostym? 70-tals jeansen kan också komma att få lite GanniLove! 

Går ni i köptankar kan det vara bra att veta att den är liten i storleken så du behöver gå upp minst en storlek beroende på hur du vill att den ska sitta. 

Nu ska jag iväg på ett dekoruppdrag och styla x antal skyltdockor. Hoppas ni får en trevlig vecka!

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

NU ÄR SHOPPEN ÖPPEN

Nu är shopen öppen! Tänk att vi öppnat webbshop. Det är en...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *