EN TANKE BARA…

Under senaste tiden har ni hört mig prata om kapselgarderoben och jag har också intervjuats gällande just det förhållningssättet till sin garderob. Det sägs att den ultimata kapselgarderoben innehåller 37 plagg. Jepp, 37. Inte är det många inte.

Min intention inför den här våren var att börja med kapselgarderob, en för vår, en för sommar osv med höst och vinter. Mitt problem är att min reaktion med mina plagg är mer en kärlekshistoria än ur ett brukarperspektiv. jag shoppar inte för att hålla mig varm och hel, min garderob är som min samling. Som vilket samlarintresse som helst. Den gyllne medelvägen är ju att man inte behöver slänga något bara för att man lever efter kapselgarderobskonceptet, man hänger undan. Men redan där stöter jag på patrull. Jag har två svåra områden där jag inte vill plocka bort något och det gäller svarta kjolar och svarta toppar inkl svarta polos. Alternativen är att antingen 1. enbart gå i svart topp och kjol, då klarar jag mig inom 37 eller 2. Göra som jag alltid har gjort, gå min egen väg och sätta upp egna regler gällande kapseltänket.

Idag är mitt mål att renodla och bygga upp min personligt ultimata garderob. Jag kommer inte förhålla mig till några siffror men jag kommer vara benhård när det kommer till stil, passform och uttryck.

Visserligen tror jag att det är spot on var kapselgarderoben innebär, bara det att vissa har lättare att räkna än uppskatta det kreativa med att klä på sig.

 

Written By
More from Tove Castor

DAGENS OUTFIT 160202

Andra dagen av Fashion Week aw16.                  ...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *