ER FAVORITOUTFIT PÅ INSTAGRAM

Nu får ni inte stirra er blind på att jag använder samma kjol om och om igen men den här outfiten är faktiskt den som ni gillat allra allra mest på Instagram. Den oversized stickade tröjan och midikjolen i leopard. Dessutom så måste jag väl ändå jubla över att ha en kjol i garderoben som jag inte tröttnat på fastän den är inne på år tre och det här året har jag använt den ännu flitigare än de andra två. Ni kan nog räkna med att se mig i den den hela vintern, tänk PPA!

 

Tröja/H&M, Kjol/Ganni, Boots/Twist&Tango, Väska/Marimekko

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

WORK’N IT & IT’S A WRAP

Första veckan tillbaka efter en lång härlig skärgårdssemester bar det för min...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *