ESSE TRAVEL KIT 

Strax efter att postat mitt tips om resekitet  från Exuviance landade ytterligare ett rese/prova på kit på mitt bord från ingen mindre än Esse. Själaglad blir jag att de riktigt riktigt intressanta varumärken inom hudvård gör det där lilla extra för oss och att jag får möjligheten att ta del av och prova dem.

Jag har faktiskt provat ett par av Esses produkter tidigare, två serum, och om jag inte kommer ihåg fel så menar de själva kommer all hudvård i framtiden att vara inspirerad av dem. De är nämligen pionjärer inom probiotisk hudvård. Att arbeta med vår bakterieflora, inte mot eller kring. 

Jag ser verkligen fram emot att kunna prova hela hudvårdsrutinen under en period.

Esses har alltid strävat efter att använda de absolut bästa aktiva ingredienserna till hudvårdsprodukter, utan att kompromissa med säkerhet eller etik.

Written By
More from Tove Castor

LUMENE NYLANSERAR – INVISIBLE ILLUMINATION

  Lumene nylanserar med ny logga, nya förpackningar och nya produkter fast...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *