FÄRGMIXAD TULPANBUKETT – ÄLSKAR!

Jag älskar mixade tulpanbuketter!  Punkt.  Jag älskar en minimalistisk outfit och stilkrockar, svarta naglar och sotade ögon. Jag följer Manrepeller på Insta och är väldigt kräsen när det kommer till kvalitet. Däremot är jag som en tant, en härlig exemtrisk tant, när det kommer till blommor. Jag älskar “mormorsblommor”, ni vet klassiker; Pioner, Vallmo, Syrener, Akleja…och mixade tulpanbuketter. Gärna många ofta och överallt!  Jag älskar också småkakor. Schackrutor, Kolasnitt och Märtas skurna chokladkakor. Toscakaka, Ökensand, finska pinnar och sockerkaka. 7 sorter är en klassiker!   Sedan älskar jag också min tavla…

    

Välkommen onsdag, du tråkiga sortera kvitton-onsdag, foto-onsdag och mailkorgs-onsdag; må du ge många koppar kaffe för att i eftermiddag bär det av för att “rita kök”, det kan nämligen vara en ny renovering på gång! 

Written By
More from Tove Castor

5 FAVORITER JAG KÖPER OM OCH OM IGEN

  Här är mina 5 absoluta favoriter som jag köper om och...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *