FÄRJAN AV MATS STRANDBERG

Färjan av Mats Strandberg
I kväll ska 1 200 förväntansfulla passagerare åka på en kryssning mellan Sverige och Finland. Men det finns något ondskefullt ombord på den här resan. Mitt i natten är färjan plötsligt avskärmad från omvärlden. Det finns ingenstans att fly. Det finns inget sätt att kontakta land. Och du vet inte vem du kan lita på.


En riktigt bra bok! De många olika beskrivningarna av personer som är på färjan som så träffsäkert beskriver hur människor liksom tappar konceptet för att de är på en finlandsfärja, tom glömmer bort sina barn eftersom det ingår hur mycket vin som helst i buffepriset… Att veta lite om många gör det så mycket mer spännande att höra hur det går för dem när kaos utbryter. Lagom blodigt i förhållande till själva storyn och det känns hela tiden som om detta skulle kunna hända 😳. Boken känns lite som en film, det är svårt att släppa den, man vill ju veta hur det ska gå! Gillar också att det finnas några äkta hjältar som kämpar oavsett status. 

Betyg 5 av 5

Kvinnan bakom boktipsen:
Kicki som är en alldeles vanlig kvinna i 40-årsåldern som till vardags funderar kring samhällets brottsförebyggande och hur man kan samverka på bästa sätt. Man och två barn upptar det mesta av fritiden men om det finns tid över spenderas den med fördel på böcker (och då mestadels deckare och fantasy) tv-serier, tv-spel och stickningar.

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

BJÖRN BORG – NUDE IN EVERY COLOR

Nude, Björn Borg gör en Loubutin. Jag såg dem redan i höstas...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *