FASHION WEEK DAG 2

Dag två hade jag Mimi Plange och Dagmar på schemat. Mimi Plange bjöd på storblommigt men detta var nog min favoritlook.

Unknown-2

Vidare direkt till Dagmar där jag blev förtjust i deras nya print.

dagmar3

Kunde inte låta bli att smita in på Back´s Pop up Shop och köpa en BACK FOR GOOD för att sedan åka vidare på annat uppdrag. Dock ringde telefonen och när jag precis kommit fram till Uppsala vände jag och anslöt på kvällen teamet för att jobba några timmar på The Local Firm. Deras location var på en innergård vid Nordiska Galleriet. Inner gård, marschaller, skymning..

images-2

Min modell.

_KLF8782

och lite mer av accessoarerna.

images-3

 

 

Written By
More from Tove Castor

HETER DET FALL IN LOVE FÖR ATT MAN ALLTID ÄLSKAR HÖSTKOLLEKTIONERNA?

Fall, som i höst och fall in Love! Höstkollektionerna är alltid de...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *