Fashion Week – Dagmar aw15

Bild06

Precis som jag berättade om tidigare hade jag siktet inställt på ytterplagg och Dagmar kommer med en kappa till nästa höst som verkligen är superfin. Klassisk med med rundade slittar på sidorna och i färg. Vi är just inne i en vinter där kamel och gråtoner är dominerande om vi bortser från svart så att kappan kommer i vinrött och blått känns spännande. Just toner av rost och blått var färgkombinationen där vi såg flera av Dagmars klassiker men också några nya snitt.

Bild05

Den korta vippiga kjolen, stickat i en effekt av veck, bärs bäst med en klädd överdel. Jobba med proportionerna, visar Ni mycket ben, klä på överkroppen och tvärt om. På det här sättet bär man upp den korta vippiga längre upp i åldrarna.

Bild01

Höstens print från Dagmar är kanske inte riktigt ett print utan ett stickat sådant som tar för sig ganska ordentligt och Ni ser att kappan också kommer i svart.

Bild02

Här två riktiga Dagmarklassiker. De stickade klänningarna i höstens färger.

Bild03

Men visst fanns även svart och vitt. Den helsvarta outfiten till höger var nog min favorit ändå.

Bild04

Jag avslutar med två av looksen som Dagmar öppnade sin visning med, för visst fanns det inslag av päls och givetvis har de koll på att filten kommer vara stor även nästa år.

 

 

 

 

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

Kolsvart och Babyblå

Babyblått och Kolsvart är en av höstens trendiga färgkombon. (Puderrosa och Vinrött/burgundy är...
Read More

1 Comment

  • Hej!
    Lovade ju höra av mig om jag bestämde mig för att sälja min carin wester reva fur!, nu hat jag bestämt mig;) är du intresserad hör av dig på lindadevin@hotmail.com
    Iannatfall lägger jag ut den på Tradera:)
    Trevlig kväll
    Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *