FÖRNYA DIN VÄSKA MED GABRIELLE BY P

Förnya din väska med ett nytt axelband!

Jag får så många frågor om mitt axelband, mitt djupröda axelband med svarta nitar som jag flyttar med mig från väska till väska. Det både förnyar och förlänger livslängden på min väska.

Udda axelremmar som denna finns hos alla från Prada och Marc Jacobs till Carin Wester på Åhlens. Min kommer från Gabrielle by P som bygger sitt varumärke i rekordfart på Instagram. Alla hennes axelremmar är veganska och älskar du färg så klicka in, för min är relativt färglös i sammanhanget (men det finns såklart även de som är mer neutrala!)

Written By
More from Tove Castor

170118 NOT JUST ANOTHER BLACK OUTFIT

Rodebjerkjolen är redan en favorit och ingen kan väl låta bli att...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *