FÖRNYA DIN VÄSKA MED GABRIELLE BY P

Förnya din väska med ett nytt axelband!

Jag får så många frågor om mitt axelband, mitt djupröda axelband med svarta nitar som jag flyttar med mig från väska till väska. Det både förnyar och förlänger livslängden på min väska.

Udda axelremmar som denna finns hos alla från Prada och Marc Jacobs till Carin Wester på Åhlens. Min kommer från Gabrielle by P som bygger sitt varumärke i rekordfart på Instagram. Alla hennes axelremmar är veganska och älskar du färg så klicka in, för min är relativt färglös i sammanhanget (men det finns såklart även de som är mer neutrala!)

Written By
More from Tove Castor

SÅ STYLAR JAG RODEBJER ART DRESS

I juli månad har jag stylat the Art Dress från Rodebjer. En lång...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *