Förra veckans cavamingel hos Dahl Agenturer

IMG_9646

 

Minglen avlöser varandra så här på våren fast om sanningen ska fram så pågår de nog året om. Jag har inte hunnit bearbeta förra veckans information riktigt än men gör ett litet nedslag i veckans sista mingel. Först ut var egentligen en presslunch hos Dahl Agenturer. Dahl Agenturer som nu öppnar upp och blir butik! Bilderna passade jag på att ta vid lunchen och tur var det för på den efterföljande sommarfesten var det så mycket folk att det hade varit omöjligt att få en bra bild. Här är några av mina favoritartiklar.

 

IMG_9637

 

Älskar de här små mini-piedestalerna som kan vändas åt vilket håll beroende på om blomman behöver stöd eller inte. Föll öven för de här tre vaserna på rad. Kanske inte för vasen i sig utan kompositionen och färgskalan.

 

IMG_9598 IMG_9581

 

Glas och karaff i tunt glas med en midja av koppar.

 

IMG_9648

 

Man med mandolin.

 

& Sist men inte minst, eftersom jag nu driver en modeblogg, så avslutar jag med ett par vassa skor. Oklart om de tillhörde dekoren eller var till försäljning men snabba är de!

 

IMG_9652

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

VOLANG – VOLANGER I MIN SMAK 

Volanger vs Volanger i min smak. Jag har varit inne på det...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *