Fransar och Randigt

P1000500

 

Just idag är det meningen att allt ska falla på plats. Jag ska planera det sista inför sista plåtningen innan semestern, jag skall leverera de sista bilderna inför semestern, jag skall packa inför semestern och jag ska fixa med företagets ekonomi inför semestern. Sa jag att jag snart åker på semester?

Det är en enda kaos i min hjärna just nu det enda jag vet med säkerhet det är att jag skall packa fransar och randigt. Fransar och Randigt funkar alltid på sommaren inte minst sommaren 2015.

 

Klänningen med fransar kommer från KappAhl och tofflan Adilette från Adidas.

Written By
More from Tove Castor

I Wish – Rodebjer

Den här kjolen från Rodebjer ligger högt på min önskelista i sommar. Fin...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *