GRAFISKT I SVART OCH VITT

 

Det är augustis sista dag och trots att det fortfarande är värme är det krispig höst i luften tidigt på morgonen.

Jag har uppdaterat höstgarderoben med några snygga toppar, jag som annars är en T-shirttjej. Den här grafiskt printade toppen kommer också att bli ursnygg till en välsvarvad pennkjol eller instoppad till kostymen. Idag bar jag den till en av höstens hetaste jeansmodell – Flares. Utsvängda sa vi förr i tiden, men det var innan vi började uppfostra Minecraftgenerationen.

Förutom printet gillar jag både passformen och materialet i topparna från Soyaconcept.  Jag gillar att de inte har en konstruerad ärm, de sitter så snyggt över axlarna.

Written By
More from Tove Castor

SKJORTKLÄNNING FRÅN GANT RUGGER – DAGENS OUTFIT

Här kommer helbild på skjortklänningen från Gant Rugger. När jag kom hem...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *