Grafiskt i svart och vitt

  

Det är augustis sista dag och trots att det fortfarande är värme är det krispig höst i luften tidigt på morgonen. 

Jag har uppdaterat höstgarderoben med några snygga toppar, jag som annars är en T-shirttjej. Den här grafiskt printade toppen kommer också att bli ursnygg till en välsvarvad pennkjol eller instoppad till kostymen. Idag bar jag den till en av höstens hetaste jeansmodell – Flares. Utsvängda sa vi förr i tiden, men det var innan vi började uppfostra Minecraftgenerationen. 

Förutom printet gillar jag både passformen och materialet i topparna från Soyaconcept.  Jag gillar att de inte har en konstruerad ärm, de sitter så snyggt över axlarna. 

Written By
More from Tove Castor

Jotun Lady – Färg och frukost

Ny vecka, nya utmaningar! Idag har det varit en sådan där dynamisk...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *