Grafiskt i svart och vitt

  

Det är augustis sista dag och trots att det fortfarande är värme är det krispig höst i luften tidigt på morgonen. 

Jag har uppdaterat höstgarderoben med några snygga toppar, jag som annars är en T-shirttjej. Den här grafiskt printade toppen kommer också att bli ursnygg till en välsvarvad pennkjol eller instoppad till kostymen. Idag bar jag den till en av höstens hetaste jeansmodell – Flares. Utsvängda sa vi förr i tiden, men det var innan vi började uppfostra Minecraftgenerationen. 

Förutom printet gillar jag både passformen och materialet i topparna från Soyaconcept.  Jag gillar att de inte har en konstruerad ärm, de sitter så snyggt över axlarna. 

Written By
More from Tove Castor

Syftet med en monokrom outfit

 Jag vet att jag låter som en papegoja och att jag nästintill...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *