GUINOT ECLAT LIFTING MASK – TOVE TESTAR

Guinot Eclat Lifting Mask

När det kommer till att prova nya produkter så tar det betydligt mer tid än att börja använda en ny produkt  för att sedan upptäcka att den fungerar bara eller mindre bra. Jag har ju gett mig på att verkligen testa 7 produkter som jag är nyfiken på under april månad och har tidigare berättat om “den solkyssta behandlingen” från John Frieda och nästa produkt ut är Guinot Eclat Lifting Mask. Den största anledningen till att de är först ut är att de faktiskt är “engångsprodukter”. And here it goes:

 

Guinot Eclat Lifting Mask

 

Guinot Eclat Lifting Mask är gjord av en exklusiv fiberduk som är särskilt utformad för att täcka så mycket hud som möjligt. Jag kan helt ärligt säga att det var varken svårt eller lätt att få den på plats. Jag tror definitivt på att man istället för att stå skall luta sig tillbaka så duken lättare faller på plats, men med det sagt så var det heller ingen omöjlighet att stå. Tyget är utformat för att täcka både ansikte och hals (plus i kanten för hals!) och i och med att den sluter tätt vid huden är det möjligt för aktiva ingredienser för att absorberas djupt in i huden vilket ger ett maximalt resultat . 

Masken ska sedan sitta i 10 minuter och för att få bästa resultat rekommenderar jag verkligen att luta dig tillbaka, jag som vanligtvis springer runt och plockar samtidigt fick helt enkelt ta och varva ner. 

Vad lovar masken och vilka resultat kunde jag känna?

Masken är rik på uppstramande ämnen som ger en fukt-boost och lyster och har verksamma ingredienser som sägs återställa elasticitet, ton och struktur.

Det fösta jag tänkte på var att masken faktiskt luktade gott, något blomstrig utan att vara för mycket och att den absolut kändes super-skön mot ansiktet. Som jag var inte på tidigare var det lite fix med att få den på plats, men det kan ju så klart bero på att jag aldrig provat den här typen av mask förut men visst gav den fukt. Huden känns faktiskt både elastisk och något “plumpande”, ni vet fylligare. Jag upplevde bara positiva effekter och märkte varken av någon sveda eller rodnad utan kände mig mest rosen fräsch och tror definitivt att jag skulle se resultat om jag fortsatt använde produkten någon gång i veckan.

En av de största fördelarna är att så pass stor del av halsen också får sitt. Jag kan absolut tänka mig att köpa den här produkten!

 

Guinot Eclat Lifting Mask

 

En av de aktiva ingrediensers är Vitamin C som både stramar upp, ljusar upp och exfolierar och masken kan användas på alla hudtyper.

 

Key Ingredients (kopierat från Guinot´s egen sida)

Hydrolized Collagen, for an instant collagen boost and increase in skin density.
Biopeptides EL and CL, helps stimulate elastin and collagen fiber synthesis, reinforces skin firmness and elasticity.
Alaria Esculenta, protects fibers, combats skin slackening and prevents wrinkles from appearing.
Dynalift, these molecules form a barrier and coat the skins surface for a micro-lifting effect.
Biotechnological Complex, combats skin laxity by forming a continuous film on the skins surface.
Vitamin C, firms, brightens and gently exfoliates.

guinot lifting mask guinot lifting mask

 

Written By
More from Tove Castor

Vad jag önskar mig på morsdag!

Av mina barn vill jag ha kramar, kärlek och en mysig fikastund...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *