HÄNDERNA AVSLÖJAR DIN ÅLDER 

  
Hur står det till med era händer? Jag har försummat mina så länge jag kan minnas men har börjat tänka om. Händerna ljuger nämligen aldrig om din ålder. 

Här är några tips:

Smörj in händerna samtidigt som ansiktet. Massera in serumet som är kvar på handryggen när ansiktet fått sitt, samma med ansiktskrämen. Jag tar inte mer men jobbar in “överflödet” om det finns något kvar. I LA där sol och skönhetshetsen är som störst är det senaste påhittet Drivinggloves som når upp på överarmen. Vet ni att man har betydligt fler solskador på vänster sida av ansiktet? Jo så är det och det beror på att vi exponerad mer för sol på vänster sida i och med bilkörning. Vi är kanske inte lika noga heller, att smörja in oss med Spf när vi “bara ska åka bil”? 

-Nu kommer Bästa tipset!

Jag kommer definitivt börja använda handkräm med Spf. När jag söker hittar jag dem hos The Body Shop, EmmaS och hos Clinique, men bara med spf15. Jag skulle kunna tänks mig något högre men det är bättre än ingen alls!

Written By
More from Tove Castor

TRUE STORY – STORY HOTEL

Workation eller “hemester” kalla det vad du vill men för mig som...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *