HÅRSTYLING I RESEFÖRPACKNING FRÅN MOROCCANOIL

Yay!

Precis lagom till jag ska ut och resa damp det mer MOROCCANOIL reseförpackningar i brevlådan. Perfekt ju!

Precis som min hy så verkar mitt hår kunna hantera hur mycket fukt som helst det är därför jag använder schampoo och produkter gör lockigt hår och oljor. Jag utfår helt enkelt från min hårkvalitet istället för hur det ser ut. Om sanningen ska fram så finns det en hel del lockar. Vilka ostrukturerade sådana och klipper jag mig till axlarna blir det hur lockigt som helst.

Olja, en lugnande definierande creme och torrschampo är precis vad jag gillar bäst!

Tags from the story
Written By
More from Tove Castor

MITT HEM – MITT NYA KÖK

  Välkomna till familjen projekt. Vi funkar aldrig så bra som när...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *