HÅRVÅRD – PRODUKTER JAG ANVÄNDER DAGLIGEN

Det hänger på håret!

Innehåller köplänkar

 

Det finns inget värre än när håret strular. Jag tvättar mitt hår var tredje, var fjärde dag. Typ två gånger i veckan, ibland tre om jag av någon anledning använt mousse eller hårspray. Jag känner direkt när det är dags för tvätt, inte för att håret känns smutsigt utan för att jag får så ont, ont i hela skalpen. Känner ni igen det? Oftast när jag berättar det så tittar folk på min som jag vore helt knäpp. Men så är det, ont så in i ….får jag och då är första hjälpen en hårtvätt!

 
 
klipper jag håret kort blir mitt hår lockigt, stora bångstyriga lockar utan reson, eller kanske mer volym än lockar. Det problem som jag oftast hör från andra är att de vill ha volym, jag har inte riktig det problemet utan snarare tvärt om. Håret blir stort och torrt och frizzigt och lösningen på det har visat sig vara att använda produkter för lockigt hår!
En favorit är serien Curl från Living Proof en annan Smooth från Moroccan Oil, men Jag är nu helt kär i Olaplex no.4 och 5. Scahmpoot och balsamet från Olaplex som annars är kända för No3, behandlingen som reparerar skadat hår och som reparerar skadade strån. Detta schampo och balsam kan jag varmt rekommendera, vilket jag också gjort flera gånger på min insta för er som följer mig där.
 
När det kommer till produkter så använder jag helst torrshampoo som stylingprodukt. Redan från dag ett, direkt efter tvätt. Jag gillar den struktur som torrshampoo ger och varierar mellan spray som ger lite mindre struktur och den här torrshampoo-pastan som ger tredagarsskitigt hår till texturen fast håret är helt rent. Och det är ju precis den texturen jag älskar mest!
 
Ni hittar produkterna genom att klicka på länken. 
 
Kram kram
Written By
More from Tove Castor

METALLIC LIPS – MY MAKE UP MAY BE FLAKING…

Nu är metallic tillbaka med besked. Senaste metallicperioden jag kan minnas var...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *