HUNKYDORY I KONKURS – FYNDA DINA (&MINA) FAVOTITER 

Hunkydory har meddelat att de går i konkurs. För mig var det inte väntat, eller var det det? Hunkydory-hypen har lyst med sin frånvaro de senaste åren, iallafall har de gått mig under radarn. Med några få undantag.

För under de senaste året har de levererat härliga skjortplagg med knytdetaljer, skjortor med stjärnor, en och annan superfin kaftan, klassiska jeans med extra flare och fotsida krispigt vita plagg. För den som gillar franska Zadig et Voltair fast med västkustkänsla så har Hunkydory stått för en bra bas. Vad som händer nu?

Inte en aning, däremot finns det såklart chans att shoppa befintliga kollektioner till fyndpriser. Här är några av mina favoriter! *

*köplänk till Boozt där de just nu har rabatterade priser även på höstnyheterna!

 

 

Kanske hinner jag senare lägga vantarna på deras Leopardlook som var en av mina favoriter från FW i januari.

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

I wish – 6 december

Helrosa – Oh Yes – Jag gillar vissa färger (många egentligen, kanske...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *