HUR DET GÅR MED KAPSELGARDEROBEN?

Alltså, jag vill och jag strävar efter att börja bygga min garderob utifrån tänket om en kapselgarderob. Det var också betydligt lättare än jag trodde att kompromisslöst plocka ut den ena Rodebjerkaftanen efter den andra, tom samlarobjekten från div H&M-samarbeten rök men sen tid det stopp. Planen var att sälja dessa…att ta ta g i det visade sig inte gå i samma tempo.

Men sen då?

Men sedan visade det sig också vara svårare än väntat att rensa bland de svarta polotröjorna. Det visade sig att jag hade 6 st, sex stycken i nästa på exakt samma modell och jag kan inte med att välja bort någon av dem. Hur går man vidare då?

Just nu ter det sig enklare att helt enkelt utbilda mig till arkitekt 😉

Written By
More from Tove Castor

HELA HELGENS OUTFIT

Som en uniform. För jag körde faktiskt på samma outfit hela helgen...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *