Hur ofta tvättar du dina jeans?

Det pratas fram och tillbaka hur ofta man ska tvätta sina jeans. Många talar för att man skall vänta minst 6 månader innan första tvätt, allt för att jeansen skall få en snygg och personlig slitning. Men det finns också de som säger att man inte behöver tvätta dem alls, vädra skall räcka gott. Örjan Andersson, den kreativa själen bakom A till Ö och Cheap Monday mm tillhör väl den otvättade skaran men berättade nyligen i en intervju att det faktiskt har hänt att han faktiskt fått infektioner på baken av sina otvättade jeans. Så kan det gå. Själv tvättar jag mina män väntar faktiskt så länge jag kan innan jag tvättar nya jeans första gången, en gyllene medelväg mellan alla teorier och häromdagen hittade jag den här bilden. Kreativt sätt att dokumentera sitt jeansnörderi. Denim är inte bara denim, det är nästan en religion.

 

IMG_8527

Written By
More from Tove Castor

ESTEE LAUDER SUPER NOIR

Kommer ni ihåg att jag var förbi Estee Lauders Stockholmskontor under pressveckan?...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *