I natt börjar julen – Inför första advent

Även om vi tjuvstartat med glöggen så har vi faktiskt inte börjat låta jullistan på Spotify rulla ännu och vi har inte börjat julpynta ännu. Vi har en tradition i vår familj att vi väntar på lördagskvällen tills killarna gått och lagt sig, sedan är det som ”mössens julafton” när jag och K springer runt och dekorerar. När killarna sedan vaknar, ja då har julen börjat. Stjärnorna glimmar och ljusen är tända. Så mysigt! 

Däremot smygstartade jag med att köpa växter igår. En gran till domherrarna och hyacinter som jag sätter i div glas. 

 Domherrar i granen, Jultraditioner  
Hyacinter i glasburk 

Resten av alla stakar, stjärnor och renar kommer upp i natt! 

.

Written By
More from Tove Castor

NU ÄR DET BEKRÄFTAT 

Jag är så himla glad att jag redan för ett par månader...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *