I WISH ANDELIUS GRIBBE – 2 DECEMBER

“Igår kväll varjag iväg på en visning där två relativt nyetablerade svenska företag, Lou in Love och Andelius Gribbe, ställde till med stor show på Dansmuseet i Stockholm.

Jag älskade att modellerna var dansare och i en härlig koreografi visade upp både plagg och smycken i rörelse. jag kunde heller inte slita blicken från de långa örhängena danglade i takt och hur de integrerade med håret.

Extra habegär fick jag för det tudelade peacetecknet. Peacetecknet som kan ha varit 90-talets mest talande symbol när jag tänker tillbaka fick nytt liv för mig igår och de här paret får gärna ligga under min gran”

 

andelius gribbe

 

Split Peace Dangle från Andelius Gribbe

Written By
More from Tove Castor

BACK TO WORK

Imorgon måndag sitter jag återigen på tåget på väg mot kanske världens...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *